Sanban Seny op You Tube

Seny Touré op You Tube – Sanban Seny

Sanban Seny op You Tube.

Als je een impressie wil van de lessen, concerten, workshops …….. van Seny Touré, artiestennaam Sanban Seny,  dan kan je terecht op zijn kanaal – klik daarvoor even op de link.

Het kanaal wordt regelmatig aangevuld met nieuwe solo’s, herinneringen aan concerten, enkele stukken met de leden van Womberé en Kawa.
Dit zijn twee groepen onder leiding van Seny.  Wombere betekent in Susu : laten we ons amuseren.  Dit is een groep waar Pieter Dezutter en Kim Mees ook  deel van uitmaken. Mieke Ramon is danseres. Maxime Hadj, Jahouar Othman speelden ook al mee.

In Kawa spelen Seny en vrienden samen.  Zijn zoon Amara Touré, Bintou Kouyaté, Sekou Touré, Mikael Camara, Adama Camara, Raphaël Piot, Sekou Diaby ….  je ziet het wel in de verschillende opnames.

Stukjes uit de lessen om de ritmes die Seny aanleert te oefenen, zijn enkel beschikbaar voor de cursisten.

Ook op deze pagina vind je enkele voorbeelden.  Concert, workshop of les, Seny speelt altijd met evenveel energie …

Je vindt ook een stukje uit de zomerstages.
Dan worden de ritmes nog meer uitgediept in een rustige omgeving van onze Ardennen.
Misschien krijg je wel zin om zelf eens te spelen en zien we je op een van onze activiteiten..

Nu even terugkijken naar een solo-moment van Sanban Seny bij Afrik’Mandingue in Tourcoing.. Elk jaar wordt in Tourcoing een Afrikaanse week georganiseerd met dans- en percussiestages, film, discussie-avonden en als slot een optreden.
Hier een stukje uit het optreden van Seny.

Regelmatig zorgt Seny voor een solo-moment in de lessen,
hier gebeurde dat in de lessen te Brugge.

Hier een impressie van de zomerstage 2015.  In Chiny houden we elk jaar een stage-kampeervakantie.  In 2016 wordt dat voor het eerst in juli in plaats van augustus.  Raadpleeg hiervoor de pagina van de zomerstage.

Hier een solo-moment op het einde van het lesjaar in Brugge.